Etsimme hankevastaavaa!

Hakuaika on päättynyt 31.08.2022. Kiitos kaikille hakijoille!

Kajaanin Työvoimayhdistys Ry hakee hankevastaavaa Sauma – takaisin polulle -hankkeelle ajalle 01.09.2022 – 31.08.2024.

Hanke ohjaa vaikeasti työllistyviä kainuulaisia työelämän jatkopoluille. Hanke valmentaa ja tukee asiakkaitaan ja auttaa heitä löytämään tarvittavan motivaation ja taidon työmarkkinoille palaamiseksi. Käyttämällä kainuulaisia yhdistyksiä hankkeen työtoimintapaikkoina, asiakkaat palautetaan matalalla kynnyksellä takaisin työelämään, josta heidät ohjataan kykyjä vastaaviin jatkotoimiin hankkeen ulkopuolelle. Hankkeen ja sen yhteistyöverkoston pyrkimys on, että asiakkaat eivät palaa työttömiksi työnhakijoiksi, vaan jokaiselle löytyisi heidän tilaansa vastaava työpaikka, koulutus tai palvelu.

Kokoaikainen hankevastaava vastaa hankkeen toteuttamisesta, verkostoyhteistyöstä, koulutusten suunnittelusta ja organisoinnista sekä hankkeen raportoinnista. Hankevastaava ylläpitää asiakkaiden kanssa toimivaa jatkopoluille mahdollistavaa verkostoa.

Etsimme työllisyydenhoidossa kokenutta, verkostoitumishenkistä ja asiakaslähtöistä henkilöä 100% työajalla. Palkka on 3200 €/kk ja työn toiminta-alue on koko Kainuu. Työn sijoituspaikka on Kajaani, mutta sisältää mahdollisuuden myös etätyön tekemiseen. Oma auto ja ajokortti vaaditaan.

Lisätietoja Työmarkkinatorista ja hakemukset Niko Saarelalle osoitteeseen niko.saarela@ktyry.fi. Sisällytä hakemukseesi ansioluettelo.

Hanketta rahoittaa työvoimapoliittisella avustuksella Kainuun TE-toimisto.

Vastaa