Kajaanin Työvoimayhdistys Ry hakee ohjaajaa ulkomaalaisille asiakkaille

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT. OLEMME PIAKKOIN YHTEYKSISSÄ HAASTATELTAVIIN. KIITOKSIA KAIKILLE KIINNOSTUSTA OSOITTANEILLE!

Kajaanin Työvoimayhdistys Ry hakee ohjaajaa ulkomaalaisille asiakkaille Eines – matalan kynnyksen kohtaamispaikalle.

Kajaanin Työvoimayhdistys on asiakkaidensa ja työntekijöidensä hyvinvointia ajava järjestö, jonka kohderyhmänä ovat työttömät, työllisyyspalveluita tarvitsevat, vähävaraiset sekä pakolaiset ja maahanmuuttajat.

Etsimme kohtaamispaikalle kokopäiväistä ohjaajaa ulkomaalaistaustaisten asiakkaiden ohjaus- ja neuvontatyöhön. Etsimällämme ihmisellä tulisi olla erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky viestiä selkokielellä ja positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne eri taustaisten ihmisten kanssa toimimiseen. Verkostoidut luontevasti sekä julkisen että kolmannen sektorin kanssa ja sinulla on paljon ideoita toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Työhön vaaditaan alalle soveltuvaa koulutusta ja erinomaista englannin kielen taitoa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen monikulttuurisesta työskentelystä sekä ukrainan, venäjän, arabian ja ranskan kielen taidot. Ryhmätyöosaaminen ja toiminnan arviointi ja raportointi ovat olennainen osa työtä.

Työ on kokoaikaista ja palkka on 2800 euroa/kk. Työ painottuu iltapäiville noin kello 10:30-18:00. Työsuhde alustavasti vuoden 2023 loppuun, mutta sisältää mahdollisuuden jatkaa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemukset puheenjohtaja Niko Saarelalle sähköpostiin niko.saarela@ktyry.fi, josta voi kysyä myös lisätietoja. Hakuaika päättyy 12.03.2023. Hakuilmoitus ja lisätietoja myös Työmarkkinatorista.

Vastaa