Työtön muttei toimeton

Kajaanin Työvoimayhdistys ry järjestää sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia tukevaa toimintaa henkilökunnalleen ja jäsenilleen, sekä toimii yhteiskunnallisena vaikuttajana ja työttömille tärkeiden asioiden ajajana. Tarjoamme jäsenillemme runsaasti etuja Matalan Kynnyksen Kohtaamispaikassamme mm. ryhmätoimintaa (liikunta, peli-illat, kulttuuri, kurssit ja kerhot) sekä virkistysmatkoja ja edullisemmat ateriat toimintamme keskuksessa, Ruokala Eineksessä.

Toimintamme tavoitteena on vahvistaa ihmisten toimintakykyä, terveellisiä elämäntapoja sekä elämänrytmin saavuttamista ja ylläpitoa työelämää varten. Tarjoamme työttömille virkistystoimintaa, seuraa ja mahdollisuuksia kehittää itseään. Toimintaamme voit tutustua tarkemmin mm. Tapahtumakalenteristamme.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä työtön 15 vuotta täyttänyt henkilö, kannatusjäseneksi kuka tahansa. Kajaanin Työvoimayhdistys ry on perustettu vuonna 1993 ja on Työttömien keskusjärjestö ry:n jäsenyhdistys sekä EHYT ry:n jäsen.